Kurs og konferanser

Nordisk ICDP nettverkskonferanse i Finland 2019
(Oppdatert 25. januar 2019)

Nordisk ICDP nettverkskonferansen blir ved Hanaholmen i Esbo, like utenfor Helsingfors i Finland 9.-10. mai 2019. 

Kvelden før, 8. mai 2019, kl. 17.30-19.00 inviterer ICDP Norden i tråd med sine vedtekter hvert lands ICDP organisasjon og de personer organisasjonene ønsker å invitere; styrer, samarbeidsaktører, prosjektgrupper m.fl. til «Rådgivande församling» på Hanaholmen om temaet; ungdommers delaktighet og ICDP.

Tema og program
Tema for konferansen blir «Lekfullhet och Kroppslighet».

Konferansens forelesere er barnepsykiater Jukka Mäkelä, varnepsykiater og ekspert hos THL (Institutt for helse og helse Velferd) med positiv oppvekst og motvirkning av barnemishandling som spesielle områder.

Tittelen på hans hovedtale er «Lekens kroppsliga väsen: Hur vårt nervsystem möjliggör och drar nytta av upprymd gemenskap».

Cecilia Waldekranz, psykolog og psykoterapeut med kroppsorientert fokus. «Berätta med en gest» er hennes tale som omhandler hvordan vi ved å bruke vår kropp en lekfull måte, kan utforske nye måter å forholde seg til oss selv og andre. Hun leder også et parallelt verksted med samme tema. Cecilia snakker svensk og engelsk. Våre forelesere snakker finsk (oversatt til engelsk), svensk eller engelsk.

Programmet er bygget opp av forelesninger som blir fulgt forskningsresultater og praktiske øvelser med Cecilia.

 

 

 

Påmelding og registrering
Frist for registrering 31.03.2019.

Pris
Kostnaden for deltakelse er 285 €, da inkluderer programmet kaffe, lunsj og middag. Prisen for konferansen uten middag på torsdag er 240 €. Deltakeravgiften belastes når registreringstiden er utløpt og etter det kan du avbooke.

Overnatting
Innkvarteringen er ikke inkludert i konferanseprisen. Deltagerne booker selv sina hotellrom via e-post: reception@hanaholmen.fi .

Hotellpriser 

Enkeltrom, mandag – fredag (hverdag) € 142/rom/natt
Enkeltrom, fredag – mandag (ukeslutt) € 98/rom/natt
Dobbeltrom, mandag – fredag (hverdag) € 158/rom/natt
Dobbeltrom, fredag – mandag (ukeslutt) € 124/rom/natt
Frokost, morgenbadstue med bassen samt moms er inkludert i prisen. 

ICDP Norge 2019