Meny Lukk

Kurs og konferanser

Her vil du finne informasjon om aktuelle og fremtidige kurs, konferanser og seminarer hvor ICDP er tema.

ICDP Norge seminar – om kvalitetssikring og kultursensitivitet , 14. april 2021

Type: Nettarrangement

Når: Onsdag 14. april 2021 kl. 14:00 – 16:00.

Pris: Gratis

Varighet: 2 timer

Hvor: Offentlig Alle på eller utenfor Facebook

Lenke til Zoom: https://vid-no.zoom.us/j/63020433946?pwd=U1B0cFdGRnhKQnRSa2dGUXcraFNFdz09

Meeting ID: 630 2043 3946
Passcode: 400153

«Programmet er ikke bedre enn den som holder det!» Dette er et sitat av Karsten Hundeide, en av grunnleggerne av ICDP.

ICDP har nådd langt og har vært viktig for mange i Norge. Et viktig prinspipp i ICDP har alltid vært at «magien» for den enkelte ligger i å forstå nye ting i lys av den vi selv er og der vi kommer fra. Dette krever rom for fleksibilitet for veilederne, men legger også ansvar på dere. Med flere tusen veiledere, er det en kontinuerlig jobb å sikre kvaliteten – ikke minst i forhold til kultursensitvitet.

Masteren vi skal få høre fra viser hvor vanskelig det er. Vi har deretter invitert 3 personer til å reflektere over dette tema og åpner deretter opp for diskusjon til slutt.

ICDP Norge ønsker å være et lærende fellesskap. Vi starter derfor denne seminarekken for å kunne reflektere rundt forskjellige sider av det fantastiske arbeidet som drivers i hele Norge. Dette er første seminar i rekka.

Program:

  • «Maktforhold i foreldreveiledning for flykninger – et casestudie» ved Tonje Levernes Solberg
  • Panelsamtale om «Hva kan vi lære av denne masteren?»
    Ledet av Heidi Westborg Steel, ICDP Norge. Paneldeltagere: Halimo Ali Mohammed, Tine Barlien Ramstad (BUFetat/Spisskompetansemiljøet for foreldrestøtte) og Anne-Grethe Myklebust (IMDi).
  • Diskusjon

VELKOMMEN!

Den nordiske ICDP-konferansen 2021

Om ikke lenge åpner ICDP Danmark opp for påmelding til Den nordiske ICDP-konferansen. I år er Institut for Relationspsykologi og University College of Northern Denmark (UCN) vert for konferansen, som avholdes 18.-19. november på Vingsted Konferencecenter i Danmark.

ICDP Danmark vil arrangere en konferanse, hvor relasjoners betydning for vekst blir hovedtema. De inviterer til 2 dager med opplegg og workshoper, som kan være med på å inspirere, skape refleksjon og åpne til nye perspektiver av betydningen for godt samspill. Mer informasjon kommer.

 

Les mer om nordisk nettverkskonferanse som ble avholdt i Finland i 2019.