International Child Development Programme
ICDP Norges Nyhetsbrev

Mai 2023

Den store begivenheten i år er Nordisk ICDP konferanse i september – nærmere bestemt 21.-22. september på Fornebu! Meld dere på! Sist gang det var Nordisk konferanse i Norge var i 2015 – så dette er en begivenhet dere ikke vil gå glipp av. Hovedforedragsholderne er Line Marie Warholm og Zemir Popovac. Det er veiledere, trenere og alle som vil komme!

Før det – 8. juni, er det årsmøte i ICDP Norge med webinar etterpå om den meningsskapende dialogen ved Hilde Tørnes og Helen Christie. Meld dere på årsmøtet. Meld dere på webinar. Husk å bli ICDP-medlem.

En nyhet i ICDP er konseptet vi kaller Forum. Vi startet med et par møter om ICDP for Nyankomne flykninger. Siden kommer Forum digital ICDP, Forum for ICDP for Foreldre med barn med funksjonsnedsettelse og Forum for ICDP i barnehager. Disse er åpne for alle og er ment som et sted for å dele erfaringer. De er gratis for medlemmer. Følg med på nettsidene og spre gjerne informasjonen til relevante personer.

Nytt materiell: Det animerte ICDP Huset

Til nå har huset vært i en norsk utgave. ICDP Norge har derfor fått laget en versjon som både er animert og som gjør at vi kan legge inn forskjellige oversettelser. ICDP Huset ligger på ICDP Huben og under ressurser på www.icpd.no. Den animerte versjonen er laget i Irak etter idé fra ICDP-trener Alan Sulevani i ICDP Norges styre.

Det kommer snart på engelsk og siden også på arabisk og andre språk. Har dere spørsmål send en mail på icdpnorge@icdp.no.
Les mer

Foreldreinvolvering på Haugerud – et nærmiljø prosjekt

Forebyggingspolitiet inviterte Haugerud Samarbeidsforum der vi nå lanserer prosjektet Foreldreinvolvering på Haugerud.

ICDP Norge har tatt et spennende initiativ i samarbeid med 6 aktører på Alna i Oslo.  Disse er i føreste omgang Alna bydel, Haugerud Idrettsforening, trossamfunn på Haugerud (kirke og moské) og Haugerud Frivillighetssentral. Det vi drømmer om er økt foreldreinvolvering på Haugerud. Vi vil sammen lete etter nøklene som passer på Haugerud og med aktørene der. Samtidig som vi jobbet med dette, inviterte forebyggingspolitiet fra Stovner til Haugerud Samarbeidsforum der ett av temaene nettopp var foreldreinvolvering. 1. juni på FNs foreldredag skjer lanseringen i Haugerud samarbeidsforum. Dette er en pilot der skal trekke ut erfaringer og lære hvordan ICDP kan nå både dypere og lenger. Følg med! 

ICDP arrangement
ICDP arrangement
Følg med på ICDP Norges webinar og Forum.
Arrangementer og forum
Nordisk ICDP Konferanse
Nordisk ICDP Konferanse
Sjekk ut og meld dere på til Nordisk ICDP konferanse 2023.
Meld deg på Nordisk ICDP konferanse 2023

PS: Også denne gangen mottok vi en historie fra dere. Send oss gjerne flere. Maks 150 ord. Send dem til info@icdp.no.

Avslutt abonnement   |   Behandle abonnementet ditt   |   Vis på nettet
ICDP Norge
icdpnorge@icdp.no
I forbindelse med at nye personvernregler er innført i Norge, vil ICDP Norge forsikre deg om at vi kun benytter din kontaktinformasjon til nyhetsbrev. Du mottar denne eposten fordi du har meldt deg på nyhetsbrev.