Nordisk ICDP Konferanse 2023

Tema: Robuste relasjoner

Det arrangeres Nordisk ICDP konferansen hvert annet år. Sist gang denne konferansen ble holdt i Norge var i 2015. I år kommer barne- og familieminister Kjersti Toppe for å åpne konferansen. Hovedforedragsholderne Line Marie Warholm og Zemir Popovac vil gi sine perspektiv på tema «Robuste relasjoner».

I lys av tema, skal vi i løpet av konferansen se spesielt på ICDP-taket, på betydningen av det forebyggingsperspektivet og på hvordan vi implementerer ICDP for å nå dypere og lenger ut. Dette vil vi blant annet utforske gjennom en ‘walk and talk’ om ICDP-taket, i et dilemma-panel om ‘det spesielle ved det universelle’ og i implementeringsworkshop med erfaringer fra de nordiske landene. Dere vil bli utfordret til å sende deres implementeringserfaringer som implementeringsplakater innen 1.4. Noen plukkes ut til å ha workshop, andre blir hengt opp til inspirasjon og samtale. For påmelding se her 

Rabatt for påmelding innen 1. mai.

Det gis rabatt rabatt til deg som er medlem i ICDP Norge. Du kan bli medlem her.  

Det er begrenset antall plasser.

Vær oppmerksom på avbestillingsbetingelsene. 

Overnatting

Alle deltagere må selv bestille hotel. ICDP Norge har en spesialavtale med hotellet. Blir det fullt der, er det flere hoteller i nærheten.

Velkommen! Bli inspirert, lær og ikke minst del.

 

Mer detaljert program og info kommer.

Program for Nordisk ICDP Konferanse 2023
Last ned program for Nordisk ICDP konferanse 2023.