INNSAMLING AV BRUKERERFARING FRA DELTAKERE PÅ FORELDREVEILEDNINGSPROGRAM

Spisskompetansemiljø for forebygging og foreldrestøtte (SKM) sender ut i disse dager en e-post til alle veiledere med minoritetsversjonen.

SKM for foreldrestøtte og forebygging har fått i oppdrag fra Bufdir å innsamle brukererfaringer fra deltakere på foreldreveiledningsprogram. Dette med formål å kvalitetssikre tilbudet til etatens forebyggende tjenester. I den forbindelse har de utviklet et spørreskjema med formål å evaluere hvor fornøyd brukeren opplever de universelle foreldreveiledningstilbudene og hvorvidt disse dekker brukernes behov.

SKM for foreldrestøtte og forebygging har fått i mandat å drifte ICDP. I påvente av en digital løsning med nettportal for ICDP som er på trappene, har SKM foreldrestøtte og forebygging forespurt oss i ICDP Norge om å legge ut spørreskjema på vårt nettsted. Slik at ICDP-veiledere og ICDP-trenere kan ta dette i bruk. For å kunne dokumentere dette viktige arbeidet trenger SKM å få informasjon ut fra brukerperspektivet.

Se vedlagte spørreundersøkelse samt veiledning om bruken av spørreundersøkelsen.

Dette er en undersøkelse som er helt anonym og kan derfor ikke gjøres elektronisk. Det medfører at man må gjøre det på papir og det må sendes tilbake til SKM. pr. post. Ferdige utfylte skjemaer sendes til følgende adresse:

Spisskompetansemiljø for forebygging og foreldrestøtte, Grønland 68, 3045 Drammen.

Kontaktinformasjon: icdp@bufetat.no

 Denne brukerundersøkelsen vil bli presentert på veilederkonferansen for ICDP i Trondheim 24. -26. september 2020.

Bildet er fra Flyktning- og inkluderingstjenesten i Rælingen kommune sin syriske ICDP-foreldregruppe publisert i Kommunespeilet (KS) 05.06.2018).